Alerte Relatiebemiddeling bemiddelingskosten
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Bemiddelingskosten

Natuurlijk wilt u zich eerst oriënteren en daarom behoort het kennismakingsgesprek tot het eerste, vaste onderdeel van de relatiebemiddeling. In dit kennismakingsgesprek worden de bemiddelingskosten en de advertentie campagne uitvoerig met u doorgesproken.

Kiest u ervoor om na ons kennismakingsgesprek in te schrijven bij Alerte Relatiebemiddeling, dan gaan wij samen een overeenkomst aan.

Deze overeenkomst geeft u recht op een intakegesprek inclusief verslag, de advertentie campagne, en een actuele beschrijving op de website van het bureau. Reacties hierop worden zo spoedig mogelijk aan u voorgelegd met u door gesproken. Ik maak persoonlijk kennis met de kandidaten middels een uitgebreid interview waarbij , alleen met uw toestemming ook foto’s uitgewisseld kunnen worden.

De bemiddeling vindt plaats binnen een periode van 18 maanden, waarbinnen u recht heeft op zorgvuldige geselecteerde partnervoorstellen, met uitgebreide persoonlijke begeleiding. Uiteraard staan mijn deskundigheid, ervaring en adviezen in deze periode tot uw beschikking.

Lees verder: Reageren