Alerte Relatiebemiddeling kennismaking
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

De eerste kennismaking

U staat op het punt een belangrijke stap te zetten - een van de belangrijkste stappen in uw leven. U wilt uw leven delen of opnieuw delen met een partner.

Dit opnieuw delen kan verschillende redenen hebben. Wellicht een huwelijk dat is afgebroken door een scheiding, of er is een einde gekomen aan samenwonen. Ook kan het zijn dat uw relatie helaas is geëindigd door het overlijden van uw partner. Wat er ook achter u ligt, er komt een tijd waarin u weer toe bent aan een nieuwe relatie.
Logisch dat u zoekt naar middelen en manieren die u zoveel mogelijk perspectief en ondersteuning bieden.

Natuurlijk wilt u zich eerst oriënteren en daarom behoort het kennismakingsgesprek tot het eerste, vaste onderdeel van de bemiddeling. Dat eerste interview vindt plaats bij mij op kantoor of bij u thuis. Dit gesprek is uiteraard strikt vertrouwelijk en vrijblijvend. U krijgt uitleg over de bemiddeling, de werkwijze, en wat u concreet van mij mag verwachten.
Ook uw wensen en ideeën met betrekking tot de partner worden met u doorgesproken.

Als we wederzijds een goed gevoel hebben de relatiebemiddeling voort te zetten volgt de tweede stap. Deze stap is geen alledaagse maar: Durf te zoeken - liefhebben is leven.

Lees verder: Inschrijving en intakegesprek