Alerte Relatiebemiddeling contactadvertenties
Ieder mens heeft kleur. Ingetogen, fel of uitbundig.
Het is mijn taak kleuren op elkaar af te stemmen.
Persoonlijk. Integer. Deskundig.
Zodat kleuren tot hun recht komen.

Actuele beschrijvingen

Als u het gevoel heeft dat een van deze beschrijvingen met uw wensen overeenkomen en goed bij u zou kunnen passen neem dan vrijblijvend contact op. Uw reactie is bedoeld voor wederzijdse informatie en is vrijblijvend.

Heeft u persoonlijk belangstelling voor relatiebemiddeling en zoekt u meer gedetailleerde informatie, nodig ik u graag uit voor het vrijblijvende, informatieve kennismakingsgesprek.

Ga jij de liefde met mij aan?

Ik ben een vrolijke, open en spontane man van 77 jaar met een warm  empathisch karakter. Ben jarenlang zelfstandig ondernemer als aannemer werkzaam geweest.
Sinds 2003 weduwnaar, ik heb een dochter en zoon en 5 kleinkinderen.

Ik houd van gezelligheid, terrasjes, uit eten gaan, tuinieren, theater en musicals, fietsen (graag samen), competitie biljarten. Reizen: West- en Zuid Afrika, Australië, Thailand, West- Amerika en Spanje. Ik ben een krantenlezer: De Gelderlander, F.D., Vakbladen etc.. Ben graag in beweging: fitness 1×per week, maak avondwandelingen en ochtendgymnastiek. Vind het belangrijk om respectvol met anderen om te gaan, goede manieren, en familiebanden te waarderen.

Ik zoek een spontane vrouw, slank en vrouwelijk, die zich net als ik jong voelt, open en oprecht, een relatie met begrip voor elkaar en fysiek aantrekkelijk.

Ik houd van het leven en wil dat graag met je delen.
Ga jij de liefde met mij aan?

P.S. Mijn voorkeur omgeving: Brabant – Oost Gelderland.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: MTH77

Stijlvol - innemend - charmant

Na een gelukkig huwelijk zou ik, weduwe (72.1.67m.) graag  weer het leven willen delen met een man die met mij wil genieten van al het mooie wat het leven kan bieden. Bij mij past een man: ondernemend, sterk en krachtig, liefdevol, spontaan en open.

Ik houd van de natuur (tuinclub), van kunst (museumclub), muziek (klassiek), concerten, golf (hcp28), koken voor vrienden, een warme, huiselijke sfeer creëren. Weer opnieuw geliefd te zijn is immers het mooiste wat een mens kan hebben.
Durf te zoeken, liefhebben is leven.

 

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VW72

Verstand en een goed hart vormen een prachtige combinatie

Weduwe, 68 jr. 1,66m, exacte achtergrond, ondernemend, warme en open persoonlijkheid, familiemens met kinderen en kleinkinderen. Doorzettingsvermogen, oplossingsgericht en een groot gevoel voor humor zijn kenmerkend voor haar. Haar brede culturele belangstelling gaat uit naar klassieke muziek van vroege barok tot nu, Nederlandse en Engelse literatuur. Concerten, musea, is lid van milieu-en natuurorganisaties. Sportief: lange afstand wandelen, fietsen en zwemmen.

Ik  zoek  een man die mijn hart raakt met een overeenkomstig denk en gevoelsniveau om een liefdevolle relatie aan te gaan.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VT68

Liefde maakt alles mooier

Leuke, jong ogende, slanke, charmante en ondernemende vrouw (66 jr. 1.67m.), open minded en geïnteresseerd in mensen. Houd van natuur en cultuur zowel in Ecuador als bij mij om de hoek.

Ben een positief denker, warm, spontaan en houd van een grapje. Heb brede belangstelling voor literatuur en ben kunstminnend: beeldende vorming (vrouwenfiguren), musea en galeries.
Koken: culinair, vrienden, gasten en huiselijke gezelligheid.

Zoek jij net als ik iemand om samen te ondernemen? Je hebt een brede belangstelling, bent warm en open, levenslustig en empathisch, geïnteresseerd in de wereld om je heen.
Houdt ervan mij te verrassen en wellicht ik jou.

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VJ66

Ga je mee op reis?

Letterlijk: heel leuk! Figuurlijk nog veel fijner!

Om samen onze weg te vervolgen zoek ik een integere en liefdevolle vriend. Ik ben rustig en uitbundig, wijs en onwijs, maar zeker eerlijk, integer en betrouwbaar, met een goed gevoel voor humor. (78jr. 1.56m. ac ).

Heb een veelzijdige belangstelling, maar het belangrijkste voor mij is de klassieke muziek. Ga graag naar concerten en opera en speel piano. Andere interesses: lezen, museumbezoek, tuinieren, 1×per week 50 baantjes zwemmen. Handwerken. En natuurlijk reizen, binnen Europa of naar Kenia.

Als we enigszins in onze interesses en hobby’s elkaar kunnen vinden gaan wij samen een hele fijne tijd tegemoet?
Ik kijk er naar uit!

Voor vrijblijvende informatie:
Hella Smeets Relatiebemiddeling
Telefoon: 06-13863420
Referentie: VA78


Lees verder: Weetjes